Nejen pro celiaky

Máme na paměti i naše hosty, kteří jsou omezení bezlepkovou dietou. Každý den je v nabídce alespoň jeden dezert vhodný pro celiaky. Je možné na objednávku upéct téměř všechny naše dezerty, pouze je nutné objednat celý dort, chlebíček,... v případě přání a dotazů piště na náš email.

Dezert Pavlova

Tradiční výrobek z bílkového sněhu, pravé smetany s madagaskarskou vanilkou a čerstvých jahod s kiwi. Tento dezert byl poprvé vyroben na Novém Zélandu pro ruskou primabalerínu Annu Pavlovovou ve dvacátých letech minulého století. Během několika dekád se z něj stal nejznámější zákusek z jižní polokoule a národní dezert Austrálie.

Borůvkový dort z bílé čokolády a tymiánu

Francouzský letní dort, který tvoří mandlovo-borůvkový zaklad s pěnou z bílé čokolády borůvek a tymiánu. Celá kompozice je doplněna jemnou vůní a chutí citrónu.

Panna cotta s letním kompotem

Znamená vařený krém. Jedná se o tradiční Italský letní dezert z oblasti Piedmont, ve které se nachází nejaromatičtější mléko a mléčné produkty vůbec. Naše panna cotta je z vysokoprocentní smetany, madagaskarské vanilky a plnotučného mléka završená kompotem ze žlutého ovoce a kiwi.

Citrónový krém se sněhem a malinami

Lehký, čerstvý a osvěžující letní krém z čerstvé lisované citronové šťávy a kůry, vajec a pravého másla prokládány pečeným bílkovým sněhem a malinovým kompotem. Chuť je příjemně nakyslá, velmi aromatická a obyčejně jedna miska nikdy nestačí!